Εστιατόρια με θέα Εστιατόρια με κήπο ή αυλή Εστιατόρια Επωνύμων Βραβευμένα Εστιατόρια Φημισμένα Εστιατόρια Προσφορές Εστιατορίων

Τετάρτη, 26 Σεπτέμβριος 2012 12:07

Γαστρονομικές βραδιές στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(3 ψήφοι)
Στο πλαίσιο της έκθεσης «Δυο φορές ξένος, εκτοπισμοί και ανταλλαγές πληθυσμών τον 20ό αιώνα» (προσωπικές μαρτυρίες, σπάνιο φωτογραφικό κινηματογραφικό και φωτογραφικό υλικό) που πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη, διοργανώνονται και γαστρονομικές βραδιές, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γευτούν ειδικά διαμορφωμένα μενού με υλικά και συνταγές από διαφορετικές περιοχές:

Στις 27/09/12 γεύσεις Ποντιακής Κουζίνας
Η κουζίνα του Μουσείου Μπενάκη με τη συμβολή κυριών που κατάγονται από το Πόντο, θα παρουσιάσει πατροπαράδοτες Ποντιακές γεύσεις όπως μαντί, πίτες, ωτία κ.ά. Κατά τη διάρκεια του δείπνου η κυρία Ζωή Δεληγιαννίδου θα μας δείξει τη διαδικασία παρασκευής του μαντί.
Τιμή κατ' άτομο : €25. Ώρα προσέλευσης: 20:00

Στις 11,18 & 25/10/12 γεύσεις Μικράς Ασίας
Η κουζίνα του Μουσείου Μπενάκη θα προσφέρει μικρασιάτικες συνταγές από τους σεφ του Γαστρονόμου, αποτέλεσμα έρευνας στις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων της Μ. Ασίας. Ειδικά την Πέμπτη 11/10 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μουσική από τη Μικρά Ασία, από τη Βιβή Βουτσελά και το μουσικό συγκρότημα 'Δήθεν', ενώ την Πέμπτη 25/10 τη βραδιά θα συνοδεύσει τραγούδι & τουμπερλέκι από το χορευτικό όμιλο Πνευματικού Κέντρου Νέας Ερυθραίας, το οποίο θα προλογίσει ο Θοδωρής Κοντάρας.
Τιμή κατ' άτομο : €28. Ώρα προσέλευσης: 20:00

Μουσείο Μπενάκη (κεντρικό κτήριο)
Κουμπάρη 1, Κολωνάκι
Τηλ.: 210 3671084

Δημοφιλείς αναζητήσεις

Πρόσφατα Άρθρα

  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…
  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…
  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…