Εστιατόρια με θέα Εστιατόρια με κήπο ή αυλή Εστιατόρια Επωνύμων Βραβευμένα Εστιατόρια Φημισμένα Εστιατόρια Προσφορές Εστιατορίων

Παρασκευή, 04 Ιανουάριος 2013 16:28

Bollywood, μπαχάρια και ινδική κουζίνα στο Westin Athens

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(2 ψήφοι)
Από 12 έως και 15 Ιανουαρίου, το Astir Palace θα φιλοξενεί την ομάδα "Ticket to Bollywood" από την Ινδία, σε τέσσερις μοναδικές παραστάσεις μουσικής και χορού Bollywood. Στη συνέχεια, θα έχετε την ευκαιρία να εντρυφήσετε στα μυστικά της ινδικής κουζίνας, στο πλαίσιο του Ινδικού Φεστιβάλ Γεύσεων που ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 27 του μήνα.
Δύο Ινδοί chef από τα ξενοδοχεία The Westin Gurgaon New Delhi και The Westin Sohna Resort & Spa στο Νέο Δελχί, θα σας ταξιδέψουν στα εξωτικά γευστικά μονοπάτια της πατρίδας τους, ετοιμάζοντας πιάτα στο εστιατόριο Il Tramonto του Astir Palace. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν μαθήματα μαγειρικής από τους chef, όπερ σημαίνει ότι θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε να μαγειρεύετε κοτόπουλο Tikka Masala, να συμμετάσχετε σε μαθήματα γευσιγνωσίας τσαγιού, να απολαύσετε τελετουργίες του μασάζ Αγιουρβέδα κλπ.

Τιμή: €40/άτομο (show & μπουφές)
Ώρα: 20:00
Αίθουσα Cosmos Hall - The Westin Athens
Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Τηλ. επικοινωνίας: 210 8902000
Online κρατήσεις: http://www.arionresortathens.com/indian-festival

Δημοφιλείς αναζητήσεις

Πρόσφατα Άρθρα

  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…
  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…
  • Βουρ...στο πατσά προτείνει το ελληνικό μαγειρίο, ''ο Αντώνης'' στο Κερατσίνι!…